تولید کیلکای دودی گرم صنعتی برای اولین بار

با اشتراک گذاری، به ما کمک میکنید:

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

با توجه به ظرفیتهای قابل دسترس کیلکا ماهیان یکی از منابع با ارزش پروتئینی در دریای خزر، تاکنون علیرغم تلاش های صورت گرفته، مصارف انسانی آن محدود بوده و بیش از 90 درصد به مصارف تولید پودر ماهی می رسد.

به گزارش فیشری، و به نقل از سایت مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان انزلی، مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان با تحقیقات کاربردی جهت پاسخگویی به بخشی از نیازهای مختلف صنایع شیلاتی کشور اقدام به اجرای پروژه تولید ماهی کیلکا دودی گرم صنعتی برای اولین بار در کشور نموده است.
فریدون رفیع پور مجری این پروژه هدف از اجرای این پروژه را استفاده بهینه از کیلکا ماهیان وتنوع بخشی این منبع غنی و ارزان قیمت در راستای مصرف انسانی عنوان کردند. همچنین ایشان اظهار نمودند کیلکاهای دودی تولید شده در دو نوع بسته بندی تحت خلاء و اتمسفر اصلاح شده Modified Atomosphere Packaging (MAP) نگهداری خواهند شد. 

 

 


 


+ 0
+ 0

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه سازی

بیشتر بدانیم

گاو کوسه (Carcharhinus leucas) تنها کوسه ماهی ایران و جهان است که می تواند مدت طولانی در آب شیرین نظیر رود کارون زندگی کند.