همکاری با شرکت‌های بلژیکی در مورد آرتمیا

با اشتراک گذاری، به ما کمک میکنید:

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

آرتمیا

پژوهشکده آرتمیا و آبزی‌پروری دانشگاه ارومیه با شرکت‌های بلژیکی Lamberg و Seghers قرارداد همکاری امضاء کرد.

به گزارش سایت فیشری و به نقل از ایسنا، دکتر ناصر آق، رئیس پژوهشکده آرتمیا و آبزی پروری دانشگاه ارومیه در این‌باره گفت: پژوهشکده آرتمیا دانشگاه ارومیه به عنوان یک مرکز رفرنس برای تست ۱۲ نوع خوراک جدید قزل‌آلا که توسط سه شرکت بلژیکی تولید شده‌اند انتخاب و عملیات آزمایشگاهی آن در سالن تکثیر و پرورش آبزیان پژوهشکده آغاز شد.

وی افزود: در این طرح امکان جایگزینی پودر ماهی که به‌صورت معمول به عنوان منبع پروتئینی در خوراک ماهی استفاده می‌شود، توسط منابع پروتئینی گیاهی و به‌خصوص منابع پروتئینی موجودات تک سلولی مورد بررسی قرار می‌گیرد.

طبق اعلام روابط عمومی وزارت علوم، رئیس پژوهشکده آرتمیا و آبزی پروری بیان کرد: انتخاب پژوهشکده آرتمیا توسط شرکت‌های بلژیکی به عنوان یک مرکز مرجع برای تست خوراک‌های جدید، دستاورد دیگری از ارتباطات و جایگاه بین‌المللی پژوهشکده آرتمیاست.

طراحی گرافیک, طراحی لوگو, طراحی بروشور, طراحی کاتالوگ, طراحی سربرگ, طراحی وب سایت, طراحی جلد


+ 0
+ 0

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه سازی