ورود ژاپنی‌ها به چابهار، به دنبال ماهی تون

با اشتراک گذاری، به ما کمک میکنید:

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

ژاپنی ها در چابهار

  مدیرکل شیلات استان سیستان و بلوچستان از حضور سرمایه گذاران ژاپنی برای تجارت و خرید ماهی تون زرد باله (Yellow fin) از روز شنبه مورخ 15 لغایت دوشنبه 17 اردیبهشت ماه سال97 در چابهار و بازدید از تعدادی بنادر صیادی و سردخانه و کارخانجات بسته بندی ماهی خبر داد.

به گزارش سایت فیشری و به نقل از اداره کل شیلات استان سیستان و بلوچستان ، هدایتالله میرمرادزهی در این خصوص گفت: پیرو بازدیدی که هیئتی از کارکنان و سرمایه گذاران شیلاتی ایران و استان مدتی قبل در بهمن ماه سال  1396  از کارخانجات وظرفیت های شیلاتی ژاپن در راستای برنامه های یونیدو جهت توسعه همکاری های تجاری اقتصادی فیمابین و ارتقای سرمایه گذاری خارجی در زمینه تجارت تون ماهی زردباله صورت گرفت، این هیئت 2 نفره از سرمایه گذاران ژاپنی  ضمن حضور در ایران در سفری 3 روزه از وضعیت و نحوه صید با قلاب تون ماهیان، بنادر صیادی و سردخانه ها و شرکتهای بسته بندی ماهی در چابهار بازدید کردند.
وی افزود: این گروه از بندر ماهیگیری کنارک بعنوان بزرگترین بندر ماهیگیری ایران ، و تعدادی از شناورهایی که صید با قلاب انجام داده بودند دیدن نموده و سپس از خط تولید و قسمت های مختلف ساحل صید کنارک و بزرگترین کارخانه تولید کنسرو تن ماهی کشور با ظرفیت تولید حدود 100 هزار قوطی در روز بازدید کردند.
مدیرکل شیلات استان عنوان داشت: همچنین این سرمایه گذاران از بنادر صیادی بریس، پسابندر و سردخانه 9 هزارتنی سیمای چابهار (تاراج) در پسابندر نیز بازدید کردند.
میرمرادزهی خاطرنشان کرد که این افراد مدت 3 روز در منطقه حضور داشتند و طی این روزها بازدید از کارخانه عمل آوری و بسته بندی ماهی، حضور در صیدگاه تون ماهیان با قلاب و مشاهده نحوه صید و انتقال این تون ماهیان تازه به سردخانه، جلسه با منطقه آزاد چابهار، بازدید از ظرفیتهای بندری و صادرات تون ماهیان از چابهار طبق برنامه ریزی ها انجام شد.
گفتنی است سرمایه گذاران ژاپنی پس از بازدید از بنادر صیادی، تون ماهیان صید شده و کارخانه کنسروسازی ساحل صید و سردخانه تاراج، ظرفیت های شیلاتی ایران بخصوص در این منطقه را بسیار خوب و مناسب ارزیابی و تصریح کردند با توجه به موقعیت مناسب این کارخانجات و نزدیکی به بنادر صیادی و ظرفیت تولید بالا، جای امیدواری است که با سرمایه گذاری  در این منطقه و ایجاد زیرساختها و تکنولوژیهای نوین سردخانه و انجماد سریع با دمای منفی 60 درجه که مناسب تهیه سوشی و ساشیمی می باشد با این شرکتها وارد تجارت شده و برای خرید تون ماهی زردباله تازه از منطقه برای استفاده سوشی و ساشمی وارد داد و ستد شوند.

■■■■■■■■■

◄ درباره ماهی تون زرد‌باله یا گیدر (Thunnus albacares): اینجا
◄ درباره سوشی: اینجا
◄ دربارهء ساشمی: اینجا

طراحی گرافیک, طراحی لوگو, طراحی بروشور, طراحی کاتالوگ, طراحی سربرگ, طراحی وب سایت, طراحی جلد


+ 0
+ 0

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه سازی