سرانه مصرف آبزیان قزوین، کمتر از متوسط کشوری است

با اشتراک گذاری، به ما کمک میکنید:

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

استاندار قزوین بر ضرورت فرهنگ‌سازی افزایش سرانه مصرف آبزیان در استان باهدف ارتقاء ضریب امنیت سلامتی در جامعه تأکید کرد.

«فریدون همتی» دیروز در دومین جلسه ستاد توسعه شیلات استان قزوین اظهار کرد: رسانه‌ها به‌ویژه رسانه ملی، آموزش‌  و پرورش، و بخش سلامت استان با یک برنامه‌ریزی منظم و با همراهی دستگاه‌های اجرایی تبلیغ، اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی مناسبی را در راستای افزایش سرانه مصرف آبزیان در استان انجام دهند تا در سبد غذایی مردم، گوشت ماهی و سایر آبزیان جایگزین گوشت قرمز شود.

استاندار قزوین ادامه داد: با توجه به این‌که سرانه مصرف آبزیان در کشور 10 کیلوگرم است، باید سرانه مصرف آبزیان در استان از 6 ونیم کیلو افزایش یابد و سهم دستگاه‌های اجرایی استان نیز این راستا باید مشخص شود.

رئیس ستاد تقویت شیلات استان قزوین خاطرنشان کرد: ظرفیت حوزه شاهرود و زیاران برای پرورش آبزیان مناسب است و ظرف 4 ماه آینده باید طرح مطالعاتی و مکان‌یابی با بهره‌مندی از مشاوران خبره و شیوه‌های کارشناسی در این حوزه‌ها به اتمام برسد تا پس از اتمام مطالعات زمینه و بستر مناسب را برای جذب سرمایه‌گذار در این حوزه با اهمیت در استان فراهم‌ کنیم.

 استاندار قزوین انجام طرح‌های مطالعاتی را برای اجرای همه پروژه‌ها در استان ضروری برشمرد و افزود: ما باید در اجرای پروژه‌ها در حوزه‌های مختلف صنعتی، کشاورزی، شیلات و خدماتی نگاه صادرات‌محور داشته باشیم تا بازارهای داخلی و خارجی نیز از مزایای مصرف تولیدات باکیفیت بهره‌مند شوند.

افزایش سرانه مصرف آبزیان عاملی برای تقویت اشتغال در استان قزوین

به گزارش ایسنا،«منوچهر حبیبی»، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار دیروز، در دومین جلسه ستاد توسعه شیلات استان قزوین گفت: افزایش سرانه مصرف آبزیان باعث تقویت اشتغال در استان خواهد شد.

وی اظهار کرد: تلاش در راستای فرهنگ‌سازی در افزایش مصرف آبزیان در استان سبب افزایش تولید این محصولات در استان می‌شود که این امر افزایش تقاضا را به‌دنبال خواهد داشت که به تقویت اشتغال نیز منجر می‌شود.

معاون اقتصادی استاندار قزوین ادامه داد: باید تلاش لازم را برای جایگزین کردن مصرف گوشت ماهی و سایر آبزیان به‌جای گوشت مرغ و ماهی باهدف ارتقاء سلامت مردم داشته باشیم.

جانشین ستاد توسعه شیلات استان قزوین خاطرنشان کرد: شرایط برای کار در راستای افزایش تولید آبزیان در استان فراهم است و باید با ظرفیت‌سازی مناسب این امر تحقق یابد تا به وضعیت مطلوب برسیم.

حبیبی تصریح کرد: سدهای نُهُب و بالاخانلو در استان در حال احداث است و با اضافه کردن نهرها و کانال‌های پائین‌دستی می‌توانیم ظرفیت تولید آبزیان را در آن مناطق افزایش دهیم و حوزه شاهرود نیز یک فرصت مناسبی در این خصوص است.

وی افزود: برای تقویت و افزایش تولید آبزیان در استان باید همه اتکای ما به بهره‌مندی از ظرفیت‌های مردمی، تعاونی‌ها و بخش خصوصی باشد چون ظرفیت و منابع دولتی محدود است.

معاون اقتصادی استاندار قزوین بر ضرورت انجام طرح‌های مطالعاتی در استان باهدف افزایش تولید آبزیان تأکید کرد و افزود: انجام مطالعات در حوزه آبزیان در استان بسیار مهم است و انجام این امر مهم باعث پیشرفت در حوزه‌های مختلف نیز خواهد شد که عزم جدی و همراهی تیمی را می‌طلبد.

طراحی گرافیک، طراحی پوستر، طراحی لوگو، طراحی وب, طراحی بروشور, طراحی استند,گرافیست


+ 0
+ 0

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه سازی

بیشتر بدانیم

گاو کوسه (Carcharhinus leucas) تنها کوسه ماهی ایران و جهان است که می تواند مدت طولانی در آب شیرین نظیر رود کارون زندگی کند.