برداشت ماهیان گرمابی در کرمانشاه

با اشتراک گذاری، به ما کمک میکنید:

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

مدیرکل شیلات استان کرمانشاه از آغاز برداشت ماهیان گرمابی در استان خبر داد.

سید فرزاد افضلی در گفت و گو با ایسنا گفت: عمده ماهیان گرمابی تولیدی در استان در شهرستان قصرشیرین و در مجتمع پرورش ماهی شهدای این شهرستان تولید می‌شود.

مدیر کل شیلات استان کرمانشاه با اشاره به آغاز برداشت ماهیان گرمابی در استان، گفت: برداشت این ماهیان تا پایان سال ادامه پیدا خواهد کرد.

وی با پیش‌بینی افزایش بیش از 1500 تنی تولید ماهیان گرمابی در استان اظهار کرد: برآورد می‌شود امسال شاهد تولید حدود شش هزار تن ماهی گرمابی در استان باشیم.

 به گفته‌ افضلی سال گذشته 4280 تن انواع ماهیان گرمابی در استان کرمانشاه تولید شد. 

افضلی انواع ماهیان گرمابی تولیدی در استان کرمانشاه را شامل "آمور"، "کپور"، "فیتوفاگ" و "بیگ‌هد" عنوان کرد.

افضلی گفت: استان کرمانشاه از حیث تولید ماهیان گرمابی رتبه اول را  بین استان‌های غیرساحلی کشور دارد.

طراحی گرافیک, طراحی لوگو, طراحی بروشور, طراحی کاتالوگ, طراحی سربرگ, طراحی وب سایت, طراحی جلد


+ 0
+ 0

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه سازی

ویدئوی روز

سایت‌های هم‌خانواده

سایت فیش بیس fishbase.ir

سایت قزل آلا ghezelala.ir

سایت اسبله catfish.ir

سایت گیاهان آبزی aquatica.ir

سایت دانلود کتابهای شیلاتی infofish.ir

سایت ماهیگیری ورزشی angling.ir

سایت فیشری