آشنایی با بیماری حباب گازی

با اشتراک گذاری، به ما کمک میکنید:

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

بیماری حباب گازی. وقتی گازها در آب به حد فوق­‌اشباع برسند، از آب وارد مایعات داخل بدن ماهی می­‌شوند. گازهای درون یک آب اشباع‌­شده تمایل دارند از آب خارج شده و وارد هر محیطی بشوند که در آنها غلظت کمتری از گاز مورد نظر وجود داشته باشد. این محیط می­‌تواند هوا، خون و یا هر مایع درونی دیگر باشد.

حباب‌ها بیشتر در کیسه زرده، آبشش‌ها، چشم و گاهی نیز باله­‌ها ایجاد می­شوند، چراکه غشاء سلولی در این نقاط بیشترین نفوذپذیری را در برابر گاز دارد. گاز ورودی به بدن منجر به ایجاد حباب­هایی در مویرگ‌­ها و زیر پوست می­‌گرددکه جریان خون را محدود کرده و منجر به خونریزی و لخته‌­شدن خون می­‌شود.

ماهی‌ها معمولا در این شرایط شنای معکوس یا عمودی می­‌کنند و برای تنفس به سطح آب می‌­آیند. این مساله برای ماهیهای کوچک بیشتر پیش می­‌اید، چرا که غشاء سلولی آنها نازکتر است. ماهی‌های بزرگتر تنها در هنگام اشباعیت بسیار بالای گازها دچار این بیماری می­ شوند، حال آنکه تنها غلظت بیش از 103درصد، ماهیان کوچک را به خطر می ­اندازد.

طراحی گرافیک, طراحی لوگو, طراحی بروشور, طراحی کاتالوگ, طراحی سربرگ, طراحی وب سایت, طراحی جلد


+ 0
+ 0