دستگاه حباب‌ساز در آبزی‌پروری

با اشتراک گذاری، به ما کمک میکنید:

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

حباب‌ساز یا دیفیوز (Diffuser) وسیله‌ای جهت تولید حباب در آب است. این کار برای بهینه‌کردن کیفیت آب انجام می‌شود. ممکن است محیط یک آکواریوم ساده و کوچک باشد، یا یک دریاچه و استخر بزرگ و شبکهء فاضلاب و غیره.
حباب‌های این دستگاه‌ها به 4 دسته تقسیم می‌شوند:

حباب درشت با قطر بیش از 5 ملی‌متر،

حباب متوسط با قطر 2 تا 5 میلی‌متر،

حباب کوچک با قطر 1 تا 2 میلی‌متر

حباب بسیار ریز با قطر کمتر از 1 میلی‌متر.

اندازهء حباب تولیدشده به عوامل مختلفی بستگی دارد:

1. دهانه یا اندازه سوراخ خروجی: هرچه کوچکتر باشد، حباب هم ریزتر است، بعضی از حباب‌سازها توانایی تغییر در اندازه سوراخ را دارند.
2. میزان جریان هوا: بطور کلی هرچه جریان و فشار هوا بیشتر باشد، حباب بزرگتر می‌شود.
3. عمق آبی که حباب‌ساز در آن عمل می‌ند: هرچه عمق بیشتر باشد، حباب ریزتر می‌شود.
4. کیفیت آب: بطور کلی هرچه مواد آلی در آب بیشتر باشد، حباب‌ها بزرگتر می‌شوند و هرچه آب شورتر بشود، حباب‌ها ریزتر شده، حباب‌ساز بهتر عمل می‌کند.

حباب‌سازها انواع شکلی مختلفی دارند مثل دیسکی، قلمی، شبکه‌ای، استوانه‌ای، سنگی و...

ترجمه‌شده برای فیشری

طراحی گرافیک, طراحی لوگو, طراحی بروشور, طراحی کاتالوگ, طراحی سربرگ, طراحی وب سایت, طراحی جلد


+ 0
+ 0