IMAGE

جزئیات آزمون استخدامی شیلات ایران...

شیلات ایران پس از چند کش و قوس، رسما زمان آزمون استخدامی را اعلام کرد، متن خبر سازمان شیلات به این شرح است:  بدین وسیله به اطلاع داوطلبان متقاضی استخدام می رساند:ثبت نام آزمون استخدامی سازمان شیلات ای...

IMAGE

امکان افزایش صید در خلیج فارس نیست...

  معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان شیلات ایران گفت: توسعه صید در خلیج فارس و دریای خزر امکان پذیر نیست و همواره با روش های بازسازی ذخایر درصدد حفظ اشتغال شغل صیادی هستیم. به گزارش سایت فیشری و به...

IMAGE

صیدصنعتی، در انحصار بازنشستگان شیلات و خواص...

رئیس مجمع نمایندگان هرمزگان در مجلس گفت: علی‌رغم وجود امکاناتی مانند جی‌پی‌اس به دلیل اینکه افراد دارای مجوز صید با کشتی‌های صنعتی افرادی خاص، دارای ارتباط و یا بازنشسته سازمان شیلات هستند، کنترل‌ها ص...

IMAGE

کارآفرین شیلاتی: تیلاپیا کمر تولید ما را شکست...

علی علیجانی، بازنشسته اداره کشاورزی طالقان و فارغ التحصیل رشته شیلات است. وی با 700 هزار تومان در سال 78 کار پرورش ماهی را آغاز کرد و در حال حاضر صاحب 18 استخر و یکی از موفق‌ترین پرورش‌دهندگان ماهی در...

IMAGE

امکان "واردات آب"، برای احیای دریاچه ارومیه!...

معاون اول رئیس جمهور تاکید کرد: احیای دریاچه ارومیه حتما انجام می‌گیرد و این موضوع نمی‌تواند از دستور دولت‌های ایران حذف و یا کنار گذاشته شود، حتی در صورت لزوم میلیاردها دلار اعتبار خارجی برای انتقال ...

◄ تصویری: جشنواره طبخ آبزیان در اراک

با اشتراک گذاری، به ما کمک میکنید:

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

  جشنواره بزرگ طبخ آبزیان همزمان با جشن نیمه شعبان و میلاد حضرت ولی عصر (عج) در تاریخ چهارشنبه 12 اردیبهشت ماه 1397 در مجتمع پرورش ماهی قزل پارک شهرستان اراک برگزار شد.

به گزارش سایت فیشری و به نقل از سازمان شیلات ایران،  این جشنواره که به همت مدیریت امور شیلات و آبزیان سازمان جهادکشاورزی استان مرکزی و با مشارکت فعال بخش خصوصی برگزار شد یکی از بزرگترین جشنواره های طبخ آبزیان در کشور بود که با استقبال و مشارکت چشمگیر مردم استان همراه بوده است.
براساس این گزارش، بیش از 1000 نوع غذای طبخ شده با آبزیان در این جشنواره و مسابقه آشپزی شرکت داده شد که گروه داوران شامل سرآشپزان و مربیان ارشد آشپزی و همچنین دو تن از پزشکان علوم تغذیه به داوری و قضاوت کیفیت غذاها پرداختند.
همچنین در کنار این مسابقه، برنامه شاد و مفرحی با مجری گری سید اقبال واحدی مجری توانمند شبکه یک سیما و سید حسین رفیعی نیز برای مدعوین و حاضران در جشنواره اجرا شد.
این گزارش حاکی است افتتاح این جشنواره با حضور دکتر صالحی معاون وزیر و رئیس سازمان شیلات ایران، مهندس آنجفی رئیس سازمان جهادکشاورزی استان مرکزی و معاونین و مدیران ستاد و مدیران شیلات استان های سراسر کشور صورت گرفت.
گفتنی است از میان شرکت کنندگان به 50 نفر به عنوان برگزیدگان مسابقه جوایز نفیسی اهدا شد و همچنین به منظور ترویج فرهنگ آبزی مصرفی بن تخفیف خرید آبزیان در اختیار تمام حضار قرار گرفت.

جشنواره طبخ آبزیان در اراک

جشنواره طبخ آبزیان در اراک

جشنواره طبخ آبزیان در اراک

جشنواره طبخ آبزیان در اراک

جشنواره طبخ آبزیان در اراک

جشنواره طبخ آبزیان در اراک

جشنواره طبخ آبزیان در اراک

جشنواره طبخ آبزیان در اراک

جشنواره طبخ آبزیان در اراک

 

◄ منبع: سایت سازمان شیلات (اسم عکّاس ذکر نشده)


+ 0
+ 0

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه سازی