IMAGE

فرهنگسازی مصرف آبزیان؛ از تحقیقات تا رسانه ...

طبق گزارش‌ها، ایرانیان چند برابر میانگین جهانی، شکر، روغن و نمک مصرف می‌کنند، اما نوبت به غذاهای مفید همچون آبزیان که می‌رسد، ناگهان جهت نمودار عوض می‌شود و مسیری معکوس را طی می‌کند. ◄ یادداشتی از مسط...

IMAGE

لزوم افزایش رهاسازی بچه ماهی در تالاب شادگان...

حسن جعفری بخشدار خنافره از توابع شهرستان شادگان درخصوص آخرین وضعیت تالاب بین المللی شادگان گفت: بارش فراوان باران در پاییز و زمستان پارسال باعث شد وخامت حال این تالاب به پایان برسد و روز‌های خوشی را ب...

IMAGE

نگاهی به آبزی‌پروری در خوزستان...

پرورش آبزیان، یکی از راه‌های اشتغالزایی و صادرات آن سبب گردش چرخ اقتصادی کشور است. ماهی و میگو جزء غذا‌های مفید و مورد علاقه ایرانیان محسوب می‌شوند و به دلیل داشتن انواع ویتامین‌ها از جمله؛ ویتامین D ...

IMAGE

چالش‌های آبزی‌پروران در سال ۹۹...

حسن آقازاده رئیس اتحادیه پرورش دهندگان ماهی‌های گرمابی گفت وگو خبرنگار گروه اقتصاد خبرگزاری میزان در خصوص وضعیت تولید ماهی در سال ۹۸ اظهار کرد: بارش باران در افزایش میزان تولید بستگی دارد و در سال ۹۸ ...

IMAGE

قفل کرونا بر مزارع پرورش ماهی...

با انتشار ویروس کرونا در کشور علاوه بر مشکلات عدیده برای مردم و جامعه شاهد ضربه مهلک‌ این ویروس بر اقتصاد پرورش دهندگان انواع ماهیان پرورشی گرم آبی وسرد آبی و قرمز در شهرستان صومعه سرا هستیم .ولی منفر...

آلبوم عکس: صید ماهی در میانکاله

با اشتراک گذاری، به ما کمک میکنید:

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

«میانکاله» شبه جزیره‌ای با مساحت بیش از ۶۸ هزار هکتار در منتهی‌إلیهِ جنوبِ شرقیِ دریای خزر واقع در ۱۲ کیلومتریِ شمالِ شهرِ بهشهر استان مازندران است که در نیمه‌ دوم هر سال صیادان منطقه در قالب شرکت‌های تعاونی، به روش «پره» با پهن کردن تورهای ماهیگیری در آب‌های ساحلی شرقی‌ترین بخش دریای خزر، فصل صید و صیادی را به صورت رسمی و تحت نظارت اداره شیلات  آغاز می‌کنند. گونه‌های کفال، ماهی سفید و کپور عمده ترین ماهیان استخوانی دریای خزر هستند که توسط ماهیگیران صید و در بازار عرضه می شوند. کفال که دارای گوشت نرم و کم چربی است، بیشترین میزان صید ماهیگیران مازندرانی را در فصل پائیز و اوایل زمستان تشکیل می‌دهد و از بهمن ماه به بعد هم ماهی سفید در صدر صید قرار می گیرد. صید و ماهیگیری در سواحل دریای خزر به روش «پره» است، به این صورت که تورهایی با ارتفاع هفت تا ۱۰ متر و به طول ۱۲۰۰ متر به کمک یک قایق به صورت نیم دایره در فاصله مشخصی از ساحل دریا (۱۴ متری عمق دریا) ریخته و پس از انباشته شدن از ماهیان استخوانی، به وسیله تراکتور به ساحل کشیده می‌شوند. /عکس: محمدقجر/ایسنا

صید ماهی در شبه جزیره میانکاله

صید ماهی در شبه جزیره میانکاله

صید ماهی در شبه جزیره میانکاله

صید ماهی در شبه جزیره میانکاله

صید ماهی در شبه جزیره میانکاله

طراحی گرافیک, طراحی لوگو, طراحی بروشور, طراحی کاتالوگ, طراحی سربرگ, طراحی وب سایت, طراحی جلد

صید ماهی در شبه جزیره میانکاله

صید ماهی در شبه جزیره میانکاله

صید ماهی در شبه جزیره میانکاله

صید ماهی در شبه جزیره میانکاله

صید ماهی در شبه جزیره میانکاله

طراحی گرافیک, طراحی لوگو, طراحی بروشور, طراحی کاتالوگ, طراحی سربرگ, طراحی وب سایت, طراحی جلد


+ 0
+ 0

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه سازی