برداشت بیش از هشت هزار تن انواع ماهیان گرمابی در کرمانشاه

 مدیرکل شیلات استان کرمانشاه از آغاز برداشت بیش از هشت هزار تن انواع ماهیان گرمابی در استان خبر داد.سید فرزاد افضلی با بیان اینکه برداشت ماهیان گرمابی در مزارع پرورش ماهی استان آغاز شده، گفت: برداشت ماهیان گرمابی تا پایان سال ادامه خواهد داشت.

او با پیش‌بینی افزایش حدود ۱۲۰۰ تنی تولید ماهیان گرمابی در استان، افزود: پارسال۶۸۶۲ تن انواع ماهیان گرمابی در استان تولید شد و برآورد می‌شود امسال شاهد تولید حدود ۸۰۶۰ تن ماهی گرمابی در استان باشیم.

دانلود کتابهای شیلات و آبزیان

مدیرکل شیلات استان اضافه کرد: عمده ماهیان گرمابی تولیدی در استان مربوط به مجتمع پرورش ماهی شهدای قصرشیرین است، البته در اکثر شهرستان‌های استان تولید ماهیان گرمابی را کم و بیش داریم.

اودر ادامه اشاره‌ای هم به راکد ماندن فاز دوم مجتمع پرورش ماهی شهدای شهرستان قصرشیرین داشت و گفت: عمده زیرساخت‌های مربوط به فاز دوم پروژه ایجاد شده و هم‌اکنون پروژه به دلیل عدم تخصیص مجوز آب راکد مانده است.

او بیان کرد: با راه اندازی فاز دوم پروژه ۲۲۰۰ تن به تولیدات سالانه ماهیان گرمابی استان اضافه خواهد شد.

افضلی انواع ماهیان گرمابی تولیدی در استان کرمانشاه را شامل “آمور”، “کپور”، “فیتوفاگ” و “بیگ‌هد” عنوان کرد.

افضلی گفت: استان کرمانشاه بعد از استان‌های ساحلی بزرگترین تولیدکننده ماهیان گرمابی در کشور است.

 

 

طراحی گرافیک مهدی محجوب